PUUR Vodka

Bulgarian Dutch Collective is de exclusieve importeur van PUUR Vodka . Een nieuw Vodkamerk dat wij in samenwerking met het marketingbureau Colloquium en één van de grootste en modernste destilleerderijen van Bulgarije hebben ontwikkeld. PUUR Vodka is een hoogwaardig, zuiver en natuurlijk gedestilleerde vodka. Heeft een uitstekende kwaliteit, voldoet aan alle nieuwe richtlijnen en regelgevingen van de EU en is afgevuld in een zeer eigentijds vormgegeven fles. In het kader van kwaliteitskenmerken, zuiverheid en smaakperceptie kan zich PUUR Vodka beslist meten met de beste Vodkamerken ter wereld. PUUR Vodka is verkrijgbaar in de smaken vanille, kaneel, mandarijn, citroen, cranberry en ‘plain’. Kortom, Bulgaria’s Finest!

Vanilla Cinnamon Mandarin Lemon Cranberry PUUR Vodka

Promotie en distributie Nederland
PUUR Vodka is begin april 2007 op BAR:nl in Amsterdam geïntroduceerd en wordt sindsdien door Club PUUR actief op de Nederlandse markt gepromoot. PUUR Vodka is vooralsnog alléén in de betere clubs c.q. bars en op speciale Club PUUR events verkrijgbaar. Binnenkort starten wij ook met de distributie en verkoop aan de mainstream horeca. Er is nog wel ruimte voor exclusieve afspraken voor de groothandel en retailkanaal. Voor méér informatie neemt u gelieve rechtstreeks contact met ons op of kijkt u op PUUR Vodka.

Distributie en verkoop in alle andere landen
Naast de distributie en verkoop in Nederland en Bulgarije is ons streven PUUR Vodka ook naar andere landen te exporteren. Momenteel zijn onderhandelingen gaande met contacten in België, Duitsland, Oostenrijk, Mexico en Rusland. Als u interesse en mogelijkheden heeft PUUR Vodka te importeren en distribueren, neem dan s.v.p. contact met ons op.