Vastgoed Opportunities

Door de inmiddels zorgvuldig opgebouwde reputatie van Bulgarian Dutch Collective en het daaruit voorvloeiende netwerk en contacten met de Bulgaarse overheid komen wij frequent in aanraking met vastgoed projecten, van uiteenlopend karakter. Van binnenstedelijke locaties in Sofia tot restauratie en transformatieprojecten in overige gebieden van Bulgarije.Badhuislocatie ten noorden van Sofia
Zo hebben wij op dit moment een uitstekende positie voor een herontwikkeling en gedeeltelijke restauratie van een complete badhuislocatie. Verschillende monumentale panden in een parkachtige setting, in een (voorheen) zeer mondain kuuroord. Dit kuuroord wordt de komende jaren, mede door hulp van de Bulgaarse overheid en de Verenigde Naties, weer terug gebracht in haar oude glorie.

Badhuislocatie ten noorden van Sofia

En de badhuislocatie, waarvoor wij een uitgebreid presentatieboek gereed hebben, wordt weer als vanouds het middelpunt van dit kuuroord, gelegen midden in de prachtige natuur ten noorden van Sofia. Dicht bij het grootste natuurlijke park van Bulgarije en op steenworp afstand een nieuw en groot skigebied. Voor méér informatie kunt u contact met ons opnemen. Het project is te omvangrijk om op deze site te presenteren en wij hebben de meest relevante informatie in een mooi boekwerk voor u klaarliggen.Land in zicht
Door onze uitstekende contacten wordt ons ook regelmatig land te koop aangeboden. Van kleinere percelen tot gehele natuurgebieden. Het spreekt bijna voor zich dat de prijzen per m2 uiterst interessant zijn en de verwachte prijsontwikkelingen voor de komende jaren zeer rendabel zullen zijn. Een lucratieve investering voor beleggers, die gewend en vertrouwd zijn met beleggingen in grond in opkomende landen, zoals Bulgarije. Als u interesse heeft in het verwerven van land in Bulgarije helpen wij u graag bij het vinden van de gewenste locatie en omvang.

Land in zich

Als u interesse heeft, neem dan contact met ons op voor een inventariserend gesprek. Wij vertellen u graag méér over de mogelijkheden en kunnen u ook een goed beeld geven over prijsindicaties (o.b.v. ervaringen van eerdere transacties).