Over BDC

Bulgarian Dutch Collective is een initiatief van een drietal ondernemers, die vanuit verschillende, elkaar aanvullende, disciplines drie jaar geleden begonnen zijn met het actief werven en koppelen van marktpartijen tussen Nederland en Bulgarije. Dit zijn David McMullin, onze directeur in Sofia, Bas Wiedeman en Hannes Pum, die de directie in Nederland voeren.

BDC Bulgarije houdt zich met name bezig instanties, instellingen en ondernemers te activeren om met Nederland zaken te doen (en vice versa). In de ruimste zin en in een brede context. Wij monitoren in Bulgarije actief verschillende marktsegmenten en maatschappelijke veranderingsprocessen, teneinde een afgewogen besluit te kunnen nemen welke partijen of instanties het meest geschikt zijn voor een bepaalde samenwerking en/of transactie.

Bulgarije is overigens sinds 1 januari 2007 bij de EU en zal, mede daardoor, in de komende jaren ook een sterke groei doormaken. Op (o.a.) infrastructureel gebied, in projectontwikkelingen (vastgoed), handel en in de toeristische sector. En juist in deze sectoren zien wij mogelijkheden om vanuit ons eigen marktkennis en kwalitatief hoogwaardig netwerk contacten te leggen met Nederlandse bedrijven en instanties (en vice versa). Waar op dit moment onze speerpunten liggen kunt u in de gedefinieerde product- en dienstengroepen elders op deze site vinden. En er zullen in de nabije toekomst nog meer producten en diensten hieraan toegevoegd worden.

Als u interesse heeft in onze diensten en/of producten, of als u iets te bieden heeft dat aansluit bij de omschreven activiteiten, dan horen wij dat graag. Neemt u dan s.v.p. contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en willen u dan ook graag in een goed gesprek meer over de mogelijkheden vertellen.